Om Skolen

Erhvervsskolerne Aars er dit bedste afsæt til arbejdsmarkedet og de videregående uddannelser. Du kan tage en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller Voksen- og efteruddannelse.
Din fremtid starter her!

Vi er Himmerlands største uddannelsescenter med ca. 1.000 elever på ungdomsuddannelser og 200 deltagere på voksenuddannelser. Vi er en udviklingsorienteret erhvervsskole med et attraktivt uddannelses- og ungdomsmiljø i uddannelsesbyen Aars.

Undervisningen giver dig de rigtige udfordringer på de rigtige tidspunkter, så du efterfølgende oplever at blive efterspurgt i erhvervslivet, er kvalificeret til videreuddannelse og bidrager til samfundets udvikling.

Vi er en attraktiv og udviklende arbejdsplads med en samarbejdskultur, der bygger på tillid, retfærdighed og samarbejde om at give dig optimal læring og trivsel.

Vi tilbyder følgende uddannelser

Lærerne på Erhvervsskolerne Aars er ildsjæle, der brænder for deres fag, har erfaring fra erhvervslivet, og som altid er up to date med den nyeste viden på deres fagområde. På Erhvervsskolerne Aars er der tid og plads til alle, og du vil aldrig blive én i mængden. Her tager vi udgangspunkt i dine kompetencer og karrieredrømme og sammensætter dit uddannelsesforløb efter dine behov.

Indretning og faciliteter

Erhvervsskolerne Aars er også en levende skole, hvor indretningen og faciliteterne indbyder til hygge og afslapning – også efter skoletid. Vores nydesignede kantineareal, Oasen, er blevet et samlingssted for eleverne, der på kryds og tværs af uddannelserne, slapper af og hyggesnakker i frikvartererne eller efter skole. Du kan også prøve kræfter med vores boldbane, motionsbane, tennisbane og golfbane eller deltage i de mange fester og caféarrangementer på skolen.

Vores populære skolehjem huser mere end 200 beboere fra bl.a. Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen, som vi er landsskole for. Og skal du på kursus eller efteruddannelse, kan du få fuld forplejning og overnatning på erhvervskollegiet.