Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Beskrivelse af kurset:
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Særlige adgangskrav til kurset:

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Fagnummer 40781
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer og produkter under hensyntagen til deres sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter. Deltageren kan fremstille dej samt bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Kontakt os på tlf. 9698 1000 for at høre nærmere om datoerne på dette kursus