Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel

Beskrivelse af kurset:
Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel

Særlige adgangskrav til kurset:

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel

Fagnummer 48169
Emissions nedsættende teknik på offroad Materiel

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det landbrugs- og entreprenørtekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service og reparation af landbrugs- og entreprenørmateriel.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Deltageren kan kontrollere og afprøve emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, på offroad materiel efter fabrikantens anvisning. Herunder kan deltageren anvende relevant måleudstyr på det installerede systems mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.Deltageren kan foretage eftersyn af emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, på offroad materiel på en rationel og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. Derudover kan deltageren håndtere forskellige komponenter og væsker samt partikelfiltre på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.Deltageren kan vejlede kunden i brug og vedligeholdelse af emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer, set ud fra et økonomisk og miljømæssigt hensyn.Ydermere kan deltageren forstå og anvende viden om den gældende lovgivning for emissionskrav på moderne dieselmotorer i offroad branchen, samt om de grundlæggende principper i emissionsnedsættende systemer, som f.eks. partikelfiltre og andre typer af efterbehandlingssystemer.

Kontakt os på tlf. 9698 1000 for at høre nærmere om datoerne på dette kursus