Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

1: Hydraulik og diagramlæsning på offroad materiel

Beskrivelse af kurset:
1: Hydraulik og diagramlæsning på offroad materiel

Særlige adgangskrav til kurset:

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
1: Hydraulik og diagramlæsning på offroad materiel

Fagnummer 48110
Hydraulik og diagramlæsning på offroad materiel

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det landbrugs- og entreprenørtekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service og reparation af landbrugs- og entreprenørmateriel.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Deltageren kan montere og idriftsætte hydrauliske styringer for tryk og flow på offroad materiel, herunder udvælge komponenter som fx retningsventiler, strømreguleringsventiler, cylindre og motorer. Deltageren forstår principperne bag hydrauliske pumper og motorer med fast deplacement og kan udføre pumpetest samt beregne pumpekapacitet og virkningsgrad. Deltageren kan fremstille og læse hydraulikdiagrammer for mindre hydrauliske anlæg i henhold til Dansk Standard. Deltageren kan ved hjælp af diagrammer, nomogrammer og dokumentation, dimensionere og montere rør, slanger og fittings korrekt på et hydraulisk anlæg på offroad materiel samt anvende dokumentation iht. Dansk Standard. Deltageren forstår principperne bag viskositet, additiver og viskositetsindeks og kan assistere ved valg af hydraulikolie samt anvise korrekt opbevaring af olier. Deltageren forstår filtres betydning i et hydraulisk anlæg og kan på baggrund af denne viden udvælge og rådgive om relevant filtervalg.

Vælg hold
Undervisningssted
Erhvervsskolerne Aars
Østre Boulevard 10
9600 Aars
Kviknummer
86140348110-0620
Startdato
04-05-2020
Slutdato
07-05-2020
Undervisningstidspunkt
08:00-15:25
Undervisningsform
Dagundervisning
Tilmeldingsfrist
03-05-2020
Varighed
4 dage
Antal ledige pladser
0
Samlet Kursuspris*
504
* Hvis du vil tilmelde dig et enkelt fag, så henvend dig til uddannelsesstedet.
Kontakt
Malene Terp
96981071
mbt@esaars.dk