Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Bæredygtighed i storkøkkener

Beskrivelse af kurset:
Råvare- og bæredygtighedskoordinator

Særlige adgangskrav til kurset:

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Råvare- og bæredygtighedskoordinator

Fagnummer 42818
Bæredygtighed i storkøkkener

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et storkøkken. Deltagerne kan arbejde efter værdierne om bæredygtighed i et storkøkken. Deltageren kan forene velsmag med viden om ernæringsmæssige behov ved både traditionel og ny anvendelse af typiske, nordiske råvarer i madfremstillingen. Deltageren kan forholde sig til og arbejde efter de 10 principper i Det Ny Nordiske Køkken i kostplanlægningen og produktionen i et storkøkken. Deltageren kan forstå globaliseringens indflydelse på udbudet af råvarer på det danske marked og tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.

Kontakt os på tlf. 9698 1000 for at høre nærmere om datoerne på dette kursus