Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

IT-kurser

På Erhvervsskolerne Aars udbyder vi IT-kurser til både ansatte i det lokale erhvervsliv og til ledige. Vi kan sammensætte kursusforløb, der er målrettet nøjagtigt det, I som virksomheder efterspørger, og udarbejde tilbud på sådanne kurser - og vi kan udbyde IT kurser i AMU regi, der følger reglerne for arbejdsmarkedsuddannelse.

Uanset om du gerne vil opgradere kompetencerne inden for regneark/Excel, teksbehandling/word, præsentationsteknik/Powerpoint eller andre områder inden for IT, så er vi klar til at hjælpe.

Medarbejdere fra Vesthimmerlands Kommune er i øjeblikket i gang med kompetenceløft inden for ovennævnte områder.

Bente Mondberg Thomsen fra Sundheds- og Kulturforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune har haft dialogen med Erhvervsskolerne Aars og har været meget tilfreds med den hurtige respons, som de har fået: ”Vi har oplevet en rigtig fin service fra Erhvervsskolerne Aars. Vi har på forhånd lavet forventningsafstemning og haft en rigtig god dialog om indhold og udformning. ”

Er du interesseret i at vide mere om IT kurser på Erhvervsskolerne Aars, er du velkommen til at kontakte kursuskoordinator Lars Kjeldgaard Pedersen på 21615065 eller vores kursusadministration på mbt@erhvervsskolerne.dk
 

 

 

Der blev ikke fundet nogle kurser.