Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Kursus - Chokoladekursus

Elsker du også chokolade?

Erhvervsskolerne Aars byder inden for til en sjov og lærerig eftermiddag / aften med tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling.
Se nærmere i folderen her 

TORSDAG den 6. december 2018 kl. 15.00 - 18.00


Kursuset starter med en kort introduktion til chokolade og dens historie som en af verdens mest handlede råvarer. Derefter vil deltagerne blive
inddelt i grupper, hvorefter vi aftaler hvilke ting og opskrifter, vi skal arbejde med. Det kunne f.eks. være:

  • Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld (irsk kaffe-ganache og abrikos/gran marnier fyld)
  • Macarons med citron og hvid chokoladeganache
  • Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade
  • Chokoladefondants: Den lækre dessertkage, som serveres lun og med blødende hjerte
  • Sarah Bernard (den hurtige version med chokoladeganache)
  • Trøfler med Bailey’s: Den forbudte chokoladebid til kaffen
  • Chokoladetærte med bagt chokoladecreme
  • Mørdejstærte med bagt chokoladefyld
  • Påskeæg/skildpadder med fyld


Herefter fortsætter vi med en fælles præsentation af de fremstillede
produkter og smager på lækkerierne. Der rundes af med aha-oplevelser
omkring alle teknikker og metoder.

Kontakt gerne kursussekretær Tinna Kristiansen på tlf. 9698 1072 for at høre nærmere.