Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Akademifag

Vi kan i samarbejde med Erhvervsakademi Dania tilbyde akademiuddannelse og -fag. En akademiuddannelse er din mulighed for at efter- eller videreuddanne dig på niveau med en kort videregående uddannelse mens du er i job. Du kan både læse enkeltfag eller tage en hel akademiuddannelser. En fuld akademiuddannelse giver dig, ud over adgangen til at læse på diplomniveau, også et stærkere fundament for dit daglige virke.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Malene på tlf. 9698 1071 eller mbt@erhvervsskolerne.dk for spørgsmål omkring tilmelding eller praktiske informationer eller Lars K. Pedersen på tlf. 2165 5065 eller lkp@erhvervsskolerne.dk for spørgsmål omkring undervisning og faglighed.

Ledelse
Vil du som leder gerne have en personlig ledelsesstil med fokus på ledelse af dine medarbejdere, teams og ledelse gennem forandringer, så er deltidsuddannelsen i ledelse et oplagt valg for dig. På uddannelsen vil du lære at bringe dine egne kompetencer i spil, på en måde, så du har et godt fundament til at opnå gode resultater som leder.

Organisation og arbejdspsykologi (10 ECTS-point) - opstart efteråret 2020!

Faget er en del af akademiuddannelsen i ledelse. Vil du forstå, hvordan struktur, processer og kultur fungerer i organisationer, så du kan sikre god motivation og trivsel hos både teams og individer på din arbejdsplads? I dette fag får du et teoretisk grundlag med afsæt i både lokale og globale sammenhænge.
Du får konkrete redskaber til at kunne identificere symptomer og de relaterede problemstillinger i praksis, så du kan udarbejde og formidle løsningsforslag med fokus på samarbejdsprocesser og organisationens formål. Læs information omkring akademifaget Organisation og arbejdspsykologi.

Når modulet er gennemført, kan du:
• Forstå kompleksiteten ved og udvikle organisationers struktur, processer, kultur og etik
• Forstå arbejdspsykologi med fokus på motivation, trivsel og arbejdsmiljø for teams og individer
• Identificere symptomer og problemstillinger for at kunne udarbejde praktiske løsningsforslag
• Bidrage til organisatoriske samarbejdsprocesser og organisationens målopfyldelse
• Håndtere og justere udviklingsorienterede og tværlige samarbejdsprocesser
• Gennemføre dataindsamling ud fra metodeteori
• Udvikle din egen praksis ud fra en struktureret sammenhæng inden for organisation og arbejdspsykologi

Tilmelding
Du kan tilmelde dig akademifaget ved at udfylde tilmeldingsblanketten. Hvis du ønsker at søge midler via Omstillingsfonden bedes ud og udfylde tro- og loveerklæringen. Tilmeldingen sendes til Malene på mbt@erhvervsskolerne.dk.

Undervisning
Undervisningen finder sted på skolens adresse i perioden 16. september – 12. november 2020. Undervisningsdatoer: 16. -17. september, 6. – 8. oktober og 11. – 12. november 2020. Eksamen er mundtlig og forventes afholdt 30. november 2020.

Dato og økonomi
Deltagerbetaling for akademifaget Organisation og psykolog: kr. 7.800,00 inkl. forplejning i løbet af kursusdagen (formiddag-frokost-eftermiddag). 
Vi kan tilbyde indkvartering til kr. 1.000 pr. overnatning inkl. morgenmad på hotellet og aftensmad med drikkevarer i skolens lokaler. 
Der kan søges tilskud via omstillingsfonden på op til kr. 10.000 pr. deltager pr. år i 2019-2021 - læs mere om omstillingsfonden eller Kontakt Malene på tlf. 9698 1071 for at høre mere om dine muligheder.

Adgangskrav
For at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Malene på tlf. 9698 1071 eller mbt@erhvervsskolerne.dk for spørgsmål omkring tilmelding eller praktiske informationer eller Lars K. Pedersen på tlf. 2165 5065 eller lkp@erhvervsskolerne.dk for spørgsmål omkring undervisning og faglighed.