Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Htx


Teknisk Gymnasium Aars

 

Hverdagen på HTX

På gymnasiets Facebookside og Instagram kan du danne dig et godt indtryk af hverdagen og studiemiljøet på Teknisk Gymnasium Aars. 

Du skal have det bedste studiemiljø, så du kan udvikle dig sammen med dine kammerater i den tid, du går her. Vi lægger bl.a. vægt på:

De fysiske rammer

På gymnasiet findes to store fællesområder samt en række mindre, hvor du kan sidde i frikvartererne sammen med dine skolekammerater, eller når du deltager i gruppearbejde. Fællesområderne på gymnasiet bliver også brugt til elevsamlinger, foredrag, messer, ”Løvens Hule”, fritidsaktiviteter som f.eks. spilturneringer såsom  Game Night (brætspil og online spil) og lignende. Gymnasiet har også en stor biograf med over 60 sæder.

Festudvalget

Skolens festudvalg arrangerer hvert år en række fester, heriblandt en introfest og den store afsluttende gallafest. Desuden er der fredagscafé cirka en gang om måneden. Arrangementerne finder næsten altid sted på gymnasiet. Gallafesten er dog i Oasen.

Elevteams

Fra din første dag på gymnasiet bliver du medlem af et elevteam. Elever i alle klasser er delt op i elevteams, som oftest består af 4 elever. Klasselærerne danner nye elevteams hver 6. – 8. uge. Elevteamene er opbygget efter principper i undervisningsmetoden Cooperative Learning. Skolen er førende inden for Cooperative Learning og var bl.a. den første skole i landet, der indførte elevteams i alle klasser.

Klasselærere

Alle 1.g-klasser har to klasselærere, som tager imod dig den første dag. De er også med på den første studietur, der finder sted, når du har valgt studieretningt. Skulle du opleve store eller små problemer, kan du altid gå til din klasselærer, som vil sørge for at du får hjælp og støtte uanset om det er faglige vanskeligheder eller andet, som har indflydelse på din trivsel og skolegang.

Lærere

Når du starter på gymnasiet, står alle vores lærere klar til at tage godt imod dig. De har en høj faglig kompetence, fordi de både har en teoretisk og en praktisk baggrund. Dermed kan du få den bedste læring og de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af undervisningen og dermed den bedst mulige eksamen, når den tid kommer.

Kantine

I forbindelse med Oasen har skolen en stor kantine, hvor du kan bestille/købe sandwich, småretter, salatbar og en stor buffet hver dag. Du kan betale med kort, kontanter og Mobilepay. Skolens kantine er fælles for alle elever og har stor fokus på sundhed. Al den mad, du kan købe, er tilberedt her på skolen, og kantinen er selvfølgelig nøglehulsmærket. 

Elevinfo, Facebook og Instagram

Gennem vores online skemasystem får du hver uge tilsendt information om kommende aktiviteter og lignende.

Du kan desuden følge med på gymnasiets Facebookside, hvor du også finder kommende begivenheder samt opslag fra de forskellige aktiviteter, som har fundet sted på gymnasiet, avisartikler om gymnasiet og eleverne, fotos og film fra studieture samt opslag fra månedens elev på Instagram. Link til vores Instagram-konto finder du her: https://www.instagram.com/hhxoghtx/.