Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

VEU (AMU-kurser)

Der er en grund til, at kursister fra hele Danmark vender tilbage til Erhvervsskolerne Aars, når de har behov for kurser og videreuddannelse. Vi har alt under samme tag – kompetencer, ildsjæle og Danmarks bedste kursusfaciliteter - hvis vi selv skal sige det.

På Erhvervsskolerne Aars tilbyder vi et kursusprogram, der imødekommer alle tænkelige krav, når det handler om uddannelse og efteruddannelse for virksomheder og institutioner. Vores faciliteter er blandt landets bedste, og vores engagerede stab af undervisere er ildsjæle på deres fagområde. De rejser land og rige rundt for at blive opdateret og kompetente til at formidle den nyeste viden til dig. 

Er du eller din virksomhed interesseret i at høre mere om mulighederne for online kurser, så  læs mere her: http://www.erhvervsskolerne.dk/veu/kurser/kurser/online-kurser eller kontakt Malene på tlf. 9698 1071 eller mbt@erhvervsskolerne.dk.

Aktuelle kurser: