Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD/EUX

Bygge og anlæg


Aenean vulputate eleifend telus enean leo ligula, porttitor eu

EUD

Din hurtige vej til en karriere i erhvervslivet eller springbrættet til en videregående uddannelse


En erhvervsuddannelse er for dig, der drømmer om en praktisk uddannelse, der veksler mellem skole og praktik.
På grundforløbet matcher undervisningen, den virkelighed du kommer ud i, når du skal i lære på dit hovedforløb. Vi løser konkrete opgaver fra erhvervslivet, hvor vi arbejder i elevteams og prøver kræfter med forskellige præsentationsteknikker som fx video, billede mm.

Undervisningen er tilpasset dine forudsætninger og mål, og du har selv stor indflydelse på din personlige uddannelsesplan, så sværhedsgraden bliver øget i takt med din faglige og personlige udvikling.
Vore moderne og lækre faciliteter står til din rådighed, og vores nye caféområde Oasen indbyder til afslapning og hygge med vennerne.

Du starter dit grundforløb på Erhvervsskolerne Aars, hvorefter du er klar til dit hovedforløb, der foregår skiftevis på skolen og i den virksomhed, hvor du har læreplads. Når du har bestået dit hovedforløb, er du faglært og får et svendebrev.

Herefter er du klar til at arbejde som faglært. En anden mulighed er at fortsætte med uddannelse, eller gøre det på et senere tidspunkt. For dit svendebrev giver også adgang til mange af de videregående uddannelser, f.eks. Maskinmester, Professionsbachelor, Produktionsteknolog, Procesteknolog eller Ingeniør, afhængig af hvilket svendebrev du har. Og mange virksomheder vil meget gerne have medarbejdere, som har en faglig erhvervsuddannelse, inden de er gået i gang med den videregående uddannelse.