Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Teknologi, byggeri og transport

Byggeri og strøm

Interesserer du dig for træ, strøm eller automatik? Vil du lære at fremføre dit håndværk, med så stor præcision og kvalitet, at virksomhederne står i kø for at få fingrene i dig, når du er færdig med din uddannelse?

Hvad er egentlig godt håndværk? Det kan du svare på, når du er færdig på Byggeri og strøm. Du lærer at betjene det værktøj, der er nødvendigt inden for dit håndværk. Du lærer at færdes i et værksted og om sikkerheden der og hvordan du udfører dine opgaver sikkert.

Hvad har motion med håndværk at gøre?

Grundforløbet giver dig en række almene kompetencer. Du vil lære hvor vigtigt det er at have en god grundform og et sundt helbred som håndværker. Derfor bliver motion og bevægelse en del af din dagligdag, lige som du vil lære om sundhed generelt. Du vil også tilegne dig kompetencer som skal styrke dig i at samarbejde med kollegaer og kunder.

Du lærer at planlægge den proces, der går forud for det færdige produkt, du som håndværker fremstiller. Og så lærer du, hvordan du kan bidrage til et godt arbejdsmiljø og god arbejdspladskultur.