Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Til dig der kommer fra 9. eller 10. klasse og vil have en erhvervsuddannelse

 

Drømmer du om en fremtid, hvor du:

- skaber livskvalitet for andre mennesker

Grundforløb 1 (GF1) er din indgangsvinkel til en erhvervsuddannelse, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse – eller det er højst 14 måneder side, at du afsluttede 9. eller 10. klasse.

På grundforløb 1 kan du få afklaret dine ønsker til uddannelse, inden du starter på grundforløb 2. Efter grundforløb 2 kan du søge ind på en af sosu-uddannelserne eller den pædagogiske assistentuddannelse.
På forløbet skal du både arbejde med børn og ældre, og du får også indblik i, hvilken betydning sundhed og livsstil og ernæring har for dig.

Derudover får du mulighed for at komme på besøg ude af huset i f.eks. børnehaver og ældrecentre. På den måde får du indblik i hvilken dagligdag der venter inden for faget.

Du bliver også øvet i at lave fremlæggelse etc.
 

På Grundforløb 1 skal du på fagretningen Pædagogik & sundhed. Her sporer du dig ind på din videre uddannelse, og du kommer til at arbejde kreativt og innovativt i forhold til nye idéer og metoder. 

Med en SOSU-uddannelse lærer du at:

- forstå og lytte til andre mennesker
- handle hurtigt og professionelt i krævende situationer

Uddannelsen og jobbet som SOSU-assistent, Pædagogisk assistent eller  SOSU-hjælper kræver, at du har stor respekt for andre mennesker, og det stiller krav til dig - både fagligt og personligt.

Forløbet afvikles i samarbejde med SosuNord