Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Uddannelsesudbud i Hobro

Som noget helt nyt udbyder vi fra 2020 også en palet af erhvervsrettede ungdomsuddannelser med høj kvalitet i Hobro. Her kan du både vælge mellem de gymnasiale uddannelser, hhx og htx samt erhvervsuddannelserne eud/eux Business.

Handelsuddannelser i Hobro

Med virkning fra årsskiftet driver og udbyder Erhvervsskolerne Aars de erhvervsrettede ungdomsuddannelser på Kirketoften i Hobro – uddannelser, som tidligere har været drevet af Tradium.
Det betyder, at du har mulighed for at tage en stærk faglig, erhvervsrettet ungdomsuddannelse lokalt, hvis du er bosat i Hobro-området. Du har dine drømme tæt på, og du undgår lang, daglig transporttid til de større byer. 

På Kirketoften udbyder vi følgende handelsuddannelser:

Hhx (studieretninger Økonomi og marked, Økonomi og sprog, Sprog)
Eud/eux Business (med specialerne detail, handel, event, kontor)

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for handelsuddannelser i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på én af vores uddannelser her, er du velkommen til at kontakte vores vejleder, Minna Hjort Jespersen, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: Tlf.: 96 98 10 64 / mhj@erhvervsskolerne.dk 

Nysgerrig på baggrunden for overtagelsen af handelsuddannelserne i Hobro? Læs mere i artiklen her: (Link)

Htx Hobro

Nu udbydes der igen en stærk, teknisk gymnasial ungdomsuddannelse i Hobro.

Hverdagen på htx Hobro
Du vil få fast base på Kirketoften i Hobro, men vil også komme til at bruge nogle af de gode faciliteter, som ligger på Mariagerfjord Gymnasium. Du vil få undervisning af dygtige lærere, som har været ude i erhvervslivet og prøvet kræfter med det virkelige liv – og det vil smitte af på din uddannelse. Cirka syv gange i løbet af hvert skoleår kommer du på ekskursion til Aars Tekniske Gymnasium, hvor du skal arbejde i moderne værksteder med skolens avancerede faciliteter i forbindelse med større projekter. 

De to erhvervsgymnasiale uddannelser htx og hhx samles på én fælles skole på Kirketoften 7. Her bliver htx-eleverne en vigtig del af skolens levende studiemiljø.

Htx Hobro er med andre ord din mulighed for at tage en bred, adgangsgivende studentereksamen med lige nøjagtig de fag, du interesserer dig for, samtidig med at du får lov at dyrke både fællesskab og hygge ved siden af skoledagen. 
 

Studieretninger på htx i Hobro: 

Iværksætteri
Science
Kommunikation

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine uddannelsesmuligheder på htx i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på uddannelsen her, er du velkommen til at kontakte vores uddannelsesvejledere, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: 
Jens Andresen, tlf. 61 55 40 43 / mail jea@erhvervsskolerne.dk
Hanne Merete Mortensen, tlf. 23 99 38 49/hmm@erhvervsskolerne.dk

 

 

 

   • 29-05-2020

    Ny støtteordning skal skaffe praktikpladser

    Regeringen har netop offentliggjort en ny trepartsaftale mellem arbejdsmarkedets parter. Den aftale kommer som en glædelig nyhed på Erhvervsskolerne Aars, hvor man ser muligheden for at skaffe flere praktikpladser i Himmerland.

    Den nye trepartsaftale bakker nemlig økonomisk op om virksomhedernes ansættelse af elever/lærlinge med op til 90% løntilskud til lærlingelønnen i resten af 2020. 

     

    Løntilskud til virksomheder der indgår elevaftale

    Dette gælder for alle nye aftaler, virksomheder som allerede har indgået en aftale med en elev 2020. De vil få refunderet 75% af lønudgiften fra AUB, som administrerer ordningen og også dækker virksomhedernes omkostninger til løn under skoleophold.

     

    ”Vi er rigtig glade, for at arbejdsmarkedets parter har handlet så hurtigt”, lyder det fra Praktikcenterleder Asger Andersen på vegne af den nye fælles erhvervsskole i Himmerland med adresser i både Aars og Hobro.

     

    Faglært arbejdskraft er et fremtidigt behov

    ”Arbejdsmarkedets fremtidige behov for faglært arbejdskraft er ikke ændret på grund af corona-krisen, så denne virksomhedsstøtte er med til at holde hånden under praktikpladssituationen”, fortæller Asger Andersen.

     

    Antallet af indgåede uddannelseskontrakter er i skrivende stund på 90% af niveauet sammenlignet med sidste år. Ud af de knap 225 elever, som afslutter deres forskellige grundforløb i Aars og Hobro, er der i skrivende stund 110 elever, som er på jagt efter en læreplads.

     

    Yderligere spørgsmål?

    Er der spørgsmål i denne forbindelse sidder Praktikcenteret klar ved telefonerne på 9698 1000

     


   Se alle nyheder
   • Ingen begivenheder
   Se hele kalender