Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Kurser - Salg / kommunikation

Salg er håndværk - bruger du dit håndværk rigtigt?
Det personlige salg og B2B salg mellem virksomheder er et af spidskompetenceområderne på Erhvervsskolerne Aars. Vores undervisere i kursusafdelingen har alle både praktisk erfaring med og teoretisk viden om salg på forskellige niveauer og inden for forskellige brancher.

Derfor udbyder vi salgskurser, der er målrettet lige nøjagtigt det, din virksomhed efterspørger, og salgskurser af mere generel karakter i AMU-regi. Fælles for begge typer er, at undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte kursists hverdag og behov, og målet er, at alle deltagere opnår mulighed for anvendelse af det lærte, når de vender tilbage til hverdagen. Her er ikke tale om undervisning på højt teoretisk niveau, men på et ”hands on” niveau, hvor kursisten kan drage direkte nytte af det lærte, når kurset er gennemført.

Sælgeruddannelsen
Du kommer på dette forløb (7 kursusdage) til at arbejde med planlægning, opsøgende arbejde og gennemførsel af salget. Sælgeren som rådgiver i et konkurrencepræget marked er også en del af uddannelsen, og endelig bliver salgsledelse det, der kommer til at binde det hele sammen. Her kommer du til at arbejde med at sætte mål for din indsats, skabe aktiviteter, der støtter op om dit salgsarbejde, bryde de overordnede mål ned, så de kan omsættes til konkrete handlinger i hverdagen og meget mere. 

Er du interesseret i at vide mere om salgskurser på Erhvervsskolerne Aars, er du velkommen til at kontakte kursuskoordinator Lars Kjeldgaard Pedersen på 21615065 eller fuldmægtig Malene Terp på tlf. 9698 1071.