Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Kurser - Råvare- og bæredygtighedskoordinator

Brug råvarerne bedre og udnyt ressourcerne! 

Vil du lære, hvordan du udnytter dine råvarer optimalt  og sparer både penge og skåner miljøet? Vil du kunne brande dit køkken som ansvarligt og bæredygtigt? 

Erhvervsskolerne Aars vil gerne imødekomme den stigende interesse for bæredygtig fødevareproduktion med efterspørgsel på viden og metoder til grønnere problemløsning - på institutioner, på restauranter, i kantiner, caféer, storkøkkener, m.fl. der ønsker at udnytte ressourcer og råvarer bedre og derved reducere virksomhedens madspild. Det forløb vi har sammensat i den nye uddannelse Råvare- og bæredygtighedskoordinator, giver konkrete værktøjer til måling af madspild og løsning af problemer med madaffald i professionelle køkkener og produktioner gennem hele værdikæden. 

Læs mere i vores folder her eller tilmeld dig forløbet ved at klikke på nedenstående.