Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

2: Hydraulikteknik på offroad materiel

Beskrivelse af kurset:
2: Hydraulikteknik på offroad materiel

Særlige adgangskrav til kurset:

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
2: Hydraulikteknik på offroad materiel

Fagnummer 48111
Hydraulikteknik på offroad materiel

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det landbrugs- og entreprenørtekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service og reparation af landbrugs- og entreprenørmateriel.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?
Deltageren kan montere og idriftsætte hydrauliske systemer med proportionalventiler og hydraulikpumper med variabel deplacement på offroad materiel. Deltageren kan kontrollere og redegøre for hydrauliske anlægs olierenhed og foretage en olieprøvetagning, og ud fra måleresultatet rådgive kunden om anbefalet vedligeholdelsesprogram for det hydrauliske anlæg. Deltageren kan beregne, opbygge og anvende hydraulikanlæg med akkumulator som delkomponent som fx energikilde, dæmperfunktion eller i andre anvendelsesmuligheder. Deltageren kan på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde efterse, kontrollere og servicere akkumulatoren på hydrauliske anlæg på offroad materiel. Deltageren kan anvende og sammensætte forskellige patronventiler og modulventiler til sekvensstyring af hydrauliske anlæg.

Kontakt os på tlf. 9698 1000 for at høre nærmere om datoerne på dette kursus