Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

IT-kurser

På Erhvervsskolerne Aars udbyder vi IT-kurser til både ansatte i det lokale erhvervsliv og til ledige. Vi kan sammensætte kursusforløb, der er målrettet nøjagtigt det, I som virksomheder efterspørger - og vi kan udbyde IT-kurser i AMU-regi, der følger reglerne for arbejdsmarkedsuddannelser.

Uanset om du gerne vil opgradere kompetencerne inden for regneark/Excel, teksbehandling/Word, præsentationsteknik/PowerPoint eller andre områder inden for IT, så er vi klar til at hjælpe.

Medarbejdere fra bl.a. Vesthimmerlands Kommune har deltaget i kursene i forbindelse med kompetenceløft inden for ovennævnte områder.

Bente Thomsen fra Sundheds- og Kulturforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune har haft dialogen med Erhvervsskolerne Aars og har været meget tilfreds med den hurtige respons, som de har fået: ”Vi har oplevet en rigtig fin service fra Erhvervsskolerne Aars. Vi har på forhånd lavet forventningsafstemning og haft en rigtig god dialog om indhold og udformning.”

Er du interesseret i at vide mere om IT-kurser på Erhvervsskolerne Aars, er du velkommen til at kontakte kursuskoordinator Lars Kjeldgaard Pedersen på 21615065 eller vores kursusadministration på tkr@erhvervsskolerne.dk