Kursus - Chokoladekursus
Elsker du også chokolade?
Erhvervsskolerne Aars byder inden for til en sjov og lærerig eftermiddag / aften med tre timers kursus i chokoladeforståelse og fremstilling.
Se nærmere i folderen her
TORSDAG den 6. december 2018 kl. 15.00 - 18.00
Kursuset starter med en kort introduktion til chokolade og dens historie som en af verdens mest handlede råvarer. Derefter vil deltagerne blive
inddelt i grupper, hvorefter vi aftaler hvilke ting og opskrifter, vi skal arbejde med. Det kunne f.eks. være:
- Temperering af chokolade og fyldte/støbte chokolader med spændende fyld (irsk kaffe-ganache og abrikos/gran marnier fyld)
- Macarons med citron og hvid chokoladeganache
- Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund, skum og kvalitetschokolade
- Chokoladefondants: Den lækre dessertkage, som serveres lun og med blødende hjerte
- Sarah Bernard (den hurtige version med chokoladeganache)
- Trøfler med Bailey’s: Den forbudte chokoladebid til kaffen
- Chokoladetærte med bagt chokoladecreme
- Mørdejstærte med bagt chokoladefyld
- Påskeæg/skildpadder med fyld
Herefter fortsætter vi med en fælles præsentation af de fremstillede
produkter og smager på lækkerierne. Der rundes af med aha-oplevelser
omkring alle teknikker og metoder.
Kontakt gerne kursussekretær Tinna Kristiansen på tlf. 9698 1072 for at høre nærmere.