Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
Søg på kursusnavn, kursusnr. eller kviknr.

Akademifag

Vi tilbyder akademifag og –uddannelser til virksomheder og brancher, der ønsker at videreuddanne medarbejdere inden for ledelse, salg samt tekniske områder. Ring eller skriv til Malene Terp på tlf. 9698 1071 eller mbt@erhversskolerne.dk for yderlige information om konkrete akademifag og –uddannelser.

Erhvervsskolerne Aars tilbyder akademiuddannelser som virksomhedshold i samarbejde med Dania Erhverv. Vi tilbyder videreuddannelse på akademiniveau til virksomheder, der med efteruddannelse for medarbejdere vil skabe økonomisk og organisatorisk udvikling. 

Undervisningen på akademiuddannelserne kobler ny teori med praksis og har som mål, at kursisten får nye kompetencer, værktøjer og tanker, som vil gøre nytte hjemme i virksomheden. Vi lægger derfor vægt på, at undervisningen er afpræget af konkrete opgaver og workshops med afsæt i virksomheden og branchen. Underviserne er selv stærke praktikere.