Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Indkvartering til kursister              

Er du interesseret I at høre nærmere om mulighederne for indkvartering på skolen til et specifikt kursus kan du henvende dig til skolens reception på indkvartering@erhvervsskolerne.dk. I mailen oplyses kursusnavn, AMU-mål, kursistens fornavn samt ønsket ankomst- og afrejsedato.

De nye muligheder for optagelse på skolehjem for elever (læs mere her) betyder, at kapaciteten på vores skolehjem og Erhvervskollegium ikke er tilstrækkelig i forhold til at kunne tilbyde indkvartering til alle kursister. Værelserne bookes efter først-til-mølle. Efter 1. juli 2019 er det derfor ikke længere muligt at ønske indkvartering ved tilmelding på efteruddannelse.dk men kun via henvendelse på ovenstående mail.

Alternativ indkvartering
Vi kan henvise til alternative muligheder til indkvartering i området - læs mere
her.

Tilskud til indkvartering
Det vil fortsat være muligt at modtage tilskud til alternativ indkvartering af berettigede kursister – læs mere
her.  

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte kursusadministrationen på tlf. 9698 1071 hvis du har spørgsmål til kursusdeltagelsen. Spørgsmål vedr. indkvartering sendes til indkvartering@erhvervsskolerne.dk.