Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Praktikplads

Efter grundforløbet skal alle, der ikke allerede har indgået en uddannelsesaftale, skaffe sig en praktikplads for at kunne fortsætte uddannelsen på hovedforløbet.

Søger du praktikplads, så kan Praktikcenter Aars hjælpe dig. Du er altid velkommen til at henvende dig. Du kan maile til os på aars@erhvervsskolerne.dk eller ringe på tlf. 96 98 10 00.

Vores åbningstider er:
Mandag - Torsdag:
08:00 - 15:30

Fredag:
08:00 - 13:00

På skolens jobtavle hænger opslag med ledige praktikpladser. Vi hænger samtlige elevjob op her - både dem, skolen modtager direkte fra virksomhederne og dem, vi klipper ud fra aviserne.
Du vil også kunne finde elevopslag på skolens hjemmside.

I Praktikcenter Aars kan vi hjælpe dig med at finde adresser på relevante virksomheder. Vi har desuden lister over virksomheder, der er godkendt som uddannelsessted til de enkelte specialer.

Mange virksomheder henvender sig direkte til os for at få hjælp til at finde den rette elev. Hvis jobbet svarer til dine praktikønsker, vil vi kontakte dig og bede dig sende en ansøgning eller kontakte virksomheden. Når du ikke længere går på skolen, vil vi enten ringe eller sende dig en e-mail angående ledige job. 

Tilmelding som praktiksøgende
Hos Praktikcenter Aars kan du blive registreret som praktikpladssøgende. Ønsker du at blive tilmeldt som søgende, så skal du udfylde et oplysningsskema med bl.a. dine jobønsker. Skemaet kan du få hos os.
Alle, som søger praktikplads, har mulighed for at blive tilmeldt skolen som praktikpladssøgende. Som elev på grundforløbets 2. del får du tilbud om at blive registreret som praktikpladssøgende.
  

 
Kontakt