Syg eller fraværende?

Sådan skal du forholde dig, hvis du ikke kommer i skole i dag. Nederst på siden kan du læse vores studie- og ordensreglement.

For hhx og htx
Ved fravær skal du ringe til gymnasiernes kontor mellem kl. 07.45 og kl. 8.30 på tlf. 9698 1045 eller tlf. 96981048. Senest dagen efter skal du registrere fraværsårsagen i undervisningsskemaet. Det er dit ansvar at indhente den tabte undervisning.

For de øvrige ungdomsuddannelser (eud og eux)
Ved fravær skal du på dagen mellem kl. 7.30 og 8.15 registrere dit fravær inkl. årsagen hertil på Elevplan. Det er dit ansvar at indhente den tabte undervisning. Har du en uddannelsesaftale, skal du endvidere orientere din mester om dit fravær, med mindre I har aftalt andet.

For elever i skolepraktik
Ved fravær skal du på dagen mellem kl. 8.00 og 9.00 ringe på tlf. 9698 1033 og melde dit fravær incl. årsagen hertil.

Hent materiale