Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Organisation

Vi har på Erhvervsskolerne Aars samlet hele tre uddannelsestyper, der tilsammen dækker bredt og alsidigt. Vi tilbyder de to gymnasieuddannelser hhx og htx samt en lang række erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser. Der er således mange - både unge og voksne - som har sin gang her på Erhvervsskolerne Aars i løbet af et skoleår.

Skolen er en fantastisk uddannelsesmulighed for unge, der skal i gang med en ungdomsuddannelse - og de kommer ikke kun fra lokalområdet, men fra alle egne af Danmark, fordi vi er landsskole på nogle fagområder.

Vores fornemste opgave er at ruste eleverne til deres fremtidige plads på arbejdsmarkedet, og her er vores helt store styrke bredden og den faglige dybde i uddannelserne. Som det er nu, dækker Uddannelsesbyen Aars 10 af de i alt 16 mulige indgange til en ungdomsuddannelse, men vi er hele tiden i udvikling, så det stopper ikke nødvendigvis her. Vores ambition er at drive så mange indgange til ungdomsuddannelse som muligt her i Aars.

Det er en bevidst strategi, for vi kan og vil ikke acceptere, at der er unge, der ikke kommer i gang med en ungdomsuddannelse blot fordi det rigtige tilbud ikke er der - i hvert fald ikke hvis det er noget, vi har mulighed for at ændre på.

Vi prioriterer vores selvstændighed højt. Vi har en helt unik udviklingskraft her på skolen, som vi kan tilskrive de stærke undervisningskompetencer og administrative kompetencer, vi har til rådighed. Sådan skal det også være fremover. Selvom vi altid har fokus på udvikling, drøfter vi gerne samarbejdsmuligheder med andre uddannelsesinstitutioner, men det kommer ikke til at ske på bekostning af de kompetencer, vi har her i huset. Vi er og vil altid være en stærk og attraktiv  uddannelsesenhed, der er kendt for at levere det ypperste af det ypperste.

Vi forvandler uddannelsesparate unge til arbejdsmarkedsparate eller studieparate unge, og det gør vi med stor succes, da vi både har rammerne, kompetencerne, viljen og engagementet.

Ulf Givskov Bender
Direktør

Kontakt