Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Htx


Teknisk Gymnasium Aars

Teknisk Gymnasium Aars

Brænder du for naturvidenskab eller teknologi? Vil du gerne være god til naturvidenskab eller teknologi? Sigter du mod en uddannelse og et job med naturvidenskabeligt eller teknologisk fokus?  Så er HTX, Teknisk Gymnasium, den rette gymnasiale uddannelse for dig.

På Teknisk Gymnasium Aars kan du nå dit mål med en uddannelse, der kombinerer teori med praktiske erfaringer. I den virkelighedsnære undervisning i laboratorier og værksteder får du rig mulighed for at eksperimentere og teste teorien i praksis. Vi studerer naturen og verden omkring os samt forsøger at gøre den endnu bedre - vi kan slet ikke lade være. På HTX driver nysgerrigheden og trangen til at forstå verden både personlig og faglig udvikling.

HTX-uddannelsen er delt i to: Et grundforløb på 3 måneder og et studieretningsforløb på 2 år og 9 måneder. Grundforløbet introducerer dig til gymnasiet og dets fag samt præsenterer studieretningerne. Det består desuden af følgende temaer:

 • Naturvidenskabeligt grundforløb
 • Produktudvikling 


Vi er en IT-skole, så du har alle dine bøger som i-bøger. Opgaver er heller ikke altid gængse skriftlige afleveringer, men kan også være en film eller lydfil. På Teknisk Gymnasium Aars arbejder du med IT i alle fag.

 

   Se alle nyheder
   • Ingen begivenheder
   Se hele kalender