Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Hhx


Handelsgymnasiet Aars

Talentakademi

På Erhvervsgymnasierne Aars ønsker vi at støtte alle elever til at nå så langt som muligt, også de dygtige og talentfulde elever. 

Vi deltager blandt andet i Nordjyske Gymnasiers Talentakademi, som er et projekt, hvor 20 gymnasier i Nordjylland samarbejder for at tilbyde eleverne aktiviteter, som udfordrer deres nysgerrighed, opfordrer til nytænkning og kvalificerer deres studievalg.

Talentakademiet er bygget op om, at talentfulde elever deltager i tre akademidage pr. semester, hvor både skolebaserede aktiviteter og aktiviteter regionalt i samarbejde med de videregående uddannelser er på programmet. Målet er at sikre talentfulde elevers trivsel og udvikling, samt udfordre dem på et passende niveau og samtidig løfte det faglige niveau generelt.

Læs mere om Nordjyske Gymnasiers Talentakademi her.

Kommende aktiviteter i 2018:Følgende elever på Erhvervsgymnasierne Aars er tilmeldt Nordjyske Gymnasiers Talentakademi i dette skoleår:

Sundhed, naturvidenskab og teknologi:

Anders Bundgaard Kristiansen (htx)
Kristian Riisgaard Jensen (htx)
Karoline Skovrider Koch (htx)
Line Vrist Kielgaard Mortensen (htx)
Liv Holst (htx)
Frederik Strømgaard Hestbæk (htx)

Humaniora og sprog:
Emma Skov Kristensen (hhx)
Stine Lundsgaard Christensen (hhx)
Sofie Hedensted (hhx) 

For yderligere information, kontakt Morten Brok Gentsch, som er tovholder for projektet på Erhvervsgymnasierne Aars:

   

Morten Brok Gentsch
Lektor
Fysik, matematik, teknologi

mbg@erhvervsskolerne.dk