Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Studieture og ekskursioner

I din gymnasietid bliver din klasse tilbudt at komme på studietur og ekskursioner af forskellig art. Formålet med studieturen er at give dig en god og anderledes oplevelse, hvor der samtidig er rig mulighed for faglig udfoldelse. På turen sigtes der efter at styrke det faglige såvel som det sociale sammenhold i klassen. 

Introtur i 1.g
Efter grundforløbet kommer du på introtur med din nye stamklasse, så I kan lære hinanden bedre at kende. I 2017 gik turen til København; tidligere har den gået til Livø. Prisen er op til 750 kr. som du selv skal betale, og turen strækker sig over to overnatninger.

Studietur i 2.g
I 2.g kan de klasser der ønsker det komme på studietur til udlandet i en bestemt uge i efterårssemesteret. Studieturen har et tydeligt fagligt indhold der hænger sammen med din studieretning, og din klasse og de to lærere, der deltager i studieturen, planlægger sammen turen i god tid. Du må regne med selv at skulle betale op til 4.750 kr. Rejsemål gennem de seneste år været Bremen, Hamburg, Glasgow, London og Stockholm.

Ekskursion i 3.g
Der er mulighed for at tage på en 2-3 dages faglig ekskursion i efterårssemesteret i 3.g. Også her må du regne med selv at skulle betale, typisk et beløb på 2.000 kr. til transport, overnatning mv. Det er ikke alle klasser, der tager på ekskursion i 3.g

Derudover arrangerer de forskellige fag og hold fra tid til anden korte faglige ekskursioner som virksomhedsbesøg, universitetsbesøg, byvandringer mv. Her kan der være en mindre udgift til transport og billet/entré.