Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Hhx


Handelsgymnasium

Sport og Event

Studieretningen er et oplagt valg, hvis du gerne vil arbejde inden for event eller sportens verden - med for eksempel management, drift og markedsføring. 

Studieretningen Sport & Event fokuserer på selvstændighed, ansvarsbevidsthed, godt kammeratskab og det at have en “aktiv livsstil”. Den har i højere grad end gymnasiets andre linjer fokus på oplevelsesbaserede virksomheder som eksempelvis sportsklubber, koncerter, festivaler, sportsarrangementer og eventvirksomheder. Studieretningen er derfor et oplagt valg, hvis du gerne vil arbejde inden for event eller sportens verden – med for eksempel management, drift og markedsføring.

Sport & Event som studieretningen giver dig samme muligheder for at læse videre som gymnasiets øvrige studieretninger. Med Sport & Event i bagagen kunne det være oplagt at læse videre inden for idræt, ledelse, marketing, økonomi eller oplevelsesøkonomi.

Udover faget idræt er der mulighed for at deltage i frivillig morgentræning gennem vores samarbejde med flere lokale sportsklubber. Derudover har vi som skole tradition for at deltage i Handelsskolernes DM i fodbold (inde og ude), håndbold, badminton og golf. Endvidere vil studieturene ligeledes indeholde aktiviteter, der relaterer sig til ”Sport & Event”. 

Som elev har du mulighed for at benytte skolens motionscenter ligesom du kan deltage i arrangementer i vores nybyggede idrætshal eller i actionparken, som bl.a. indeholder klatretårn og mountainbiketrack. 

Alle med interesse for sport, idræt, events og oplevelsesøkonomi kan søge ind på denne studieretning.

Læs mere om studieretningen.

Se, hvilke uddannelser Sport og Event giver adgang til med tysk B og med spansk