Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Hhx


Handelsgymnasium

Handelsgymnasiet Aars

Handelsgymnasiet - hhx kaldes også det moderne gymnasium. Hhx er en gymnasial uddannelse uden grænser, så ønsker du en erhvervsrettet uddannelse med en skarp international profil, og vil du gerne vide, hvorfor nogle virksomheder klarer sig og andre ikke, så er hhx lige noget for dig.

Uddannelsen er delt op i 2 dele. Et grundforløb på tre måneder og et studieretningsforløb på 2 år og 9 måneder. Grundforløbet introducerer dig til gymnasiet, dets fag og præsenterer studieretningerne. Det består desuden af følgende temaer:

 • Økonomisk grundforløb
 • Almen sprogforståelse


Du vil opleve en kreativ, nytænkende og virkelighedsnær undervisning, og der giver dig det bedste springbræt til en videregående uddannelse. Du kommer til at samarbejde med studerende og virksomheder fra hele verden, og anvende sprog og kultur i forbindelse med studieture.

Vi er en IT-skole, hvor du har næsten alle dine bøger som i-bøger, og dine afleveringer kan f.eks. være en film eller lydfil. Her på skolen arbejder du med IT i alle fag. 

Facebook
Tjek vores facebookside via nedenstående feed og følge med i dagligdagen på gymnasierne. Det er bestemt ikke kedeligt!  

   Se alle nyheder

   • Ingen begivenheder
   Se hele kalender