Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker

Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker

Vil du være blandt Danmarks bedste Entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere? Så skal du tage din uddannelse som Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker på Erhvervsskolerne Aars.

Erhvervsskolerne Aars er landskole for uddannelsen som Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, og tilbyder dig en erhvervsuddannelse med spændende jobmuligheder – både nationalt og internationalt.
Entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere fra Erhvervsskolerne Aars er efterspurgt blandt mange virksomheder i Danmark og resten af verden. Det høje faglige niveau på uddannelsen som Entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker ruster dig til en verden af jobmuligheder inden for dit valgte speciale:

Entreprenørmaskinmekaniker
Kranmekaniker
Landbrugssmed
Landbrugsmaskinmekaniker
Materielmekaniker
Personliftmekaniker
Praktikmål

Lærerne på Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen er blandt de dygtigste i landet og har altid den nyeste viden om entreprenør- og landbrugsmaskiner hentet hjem fra hele verden. Du vil få undervisning af eksperter inden for elektronik, hydraulik, motorer, svejsning mm, og når vi skal omsætte teori til praktik, står de 13 forskellige værksteder på Erhvervsskolerne Aars til din rådighed.
Praktikcenter Aars kan hjælpe dig med at finde den rette praktikplads til dit hovedforløb, og kommer du langvejs fra, kan du trygt bosætte dig på Erhvervsskolerne Aars´ populære Skolehjem gennem dit uddannelsesforløb.