Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars


EUD/EUX
Business


Kontor, handel og forretningsservice


16-02-2017

Sælgere bliver dygtigere

Dygtige sælgere er i høj kurs – og sælgere bliver dygtigere af forsat udvikling, uddannelse og vidensdeling. Dansk Maskinhandlerforening har i samarbejde med Erhvervsskolerne Aars netop afsluttet ”Sælgeruddannelsen” i eget regi.

14 deltagere har deltaget i et samlet forløb på syv kursusdage, der alle har haft til formål at gøre dygtige sælgere endnu dygtigere. De syv dage har været inddelt i 3 moduler med følgende overskrifter:

  • Modul 1, 2 dage Sælgerens roller – Hvem er jeg som sælger?
  • Modul 2, 2 dage Sælgerens værktøjskasse – Hvordan hjælper jeg kunden på bedste vis?
  • Modul 3, 3 dage Salgets discipliner – Hvordan vil jeg arbejde med salg i morgen?

Sælgeruddannelsen er gennemført som AMU uddannelse.

Deltager Jørgen Kragh fra Maskinpartner A/S har arbejdet som selvlært sælger i 8 år siger: ”Jeg er blevet meget mere bevidst om vigtigheden af at kommunikere rigtigt med kunderne. Tale er et vigtigt redskab for mig som sælger, og jeg har fundet ud af, at jeg skal arbejde med at få mine kunder til at tale mere og så skal jeg være god til at lytte”. Jørgen ser sig selv som en god sælger, men han siger også om sin deltagelse: ”Selv den bedste kan blive bedre – og det har været meget inspirerende og lærerigt at deltage og vores underviser har været godt til at trække vores hverdag ind i undervisningen”.

Erhvervsskolerne Aars udbyder en lang række kurser inden for salg, ledelse og IT primært inden for handelsområdet. 

 

Fra venstre mod højre er deltagerne: Jens Østergaard A.P maskinværksted ApS, Peter Henriksen Special Maskiner A/S, Ole Vad Skjern Maskinforretning, Allan Lambertsen PN Maskiner A/S, Thomas Lilleholt Jelling Maskinforretning A/S, Niels Pretzmann Dcm Cykler og Maskiner A/S, Bjarke Østergaard A.P Maskinværksted ApS, Kristian Pedersen Jysk Have-og Parkmaskiner ApS, Hans Henrik Maskinpartner A/S, Alex Arsa PN Maskiner A/S, Jørgen Kragh Maskinpartner A/S, Tommy Svaneborg Gøma Viborg A/S, Lars Nielsen Egedal Maskincenter ApS, Henrik Bøgebjerg Viborg Havemaskiner.