Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Kontor, handel og forretningsservice

Handelsassistent

Vil du være sælger, finansøkonom eller afdelingsleder? Og har du sans for kreative og skæve markedsføringsidéer? Så er uddannelsen som handelsassistent på Erhvervsskolerne Aars lige noget for dig.

Som handelsassistent vil du typisk arbejde for engrosvirksomheder eller import/eksportvirksomheder, og dine karrieremuligheder kender ingen grænser – både nationalt og internationalt. Som uddannet handelsassistent kan du f.eks. arbejde som sælger, lagerchef og afdelingsleder. Du kan læse videre til finansøkonom, serviceøkonom og markedsføringsøkonom, eller du kan starte egen virksomhed.

Hovedforløbet varer to år, hvoraf syv uger er undervisning på Erhvervsskolerne Aars. Her får du undervisning i bl.a. salgsplanlægning, ekspedition og salg samt markedsføring inden for netop din branche.

Hovedforløbet kræver, at du har bestået  GF2 handelsuddannelsen på hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice, og at du har en praktikaftale med en virksomhed. Praktikcenter Aars står klar med hjælp til at finde din praktikplads. Uddannelsen kan gennemføres som eux-forløb, og dermed forlænges uddannelsen med 40 uger.

Handelsuddannelsen kan gennemføres med speciale indenfor:

  • Handelsassistent, salg
  • Indkøbsassistent
  • Logistikassistent


Fordelsuddannelse

Handelsuddannelsen er en "fordelsuddannelse". Det betyder, at arbejdsgiverne i branchen har indgået en aftale om at oprette praktikpladser til 9 ud af 10 elever. Læs mere om fordelsuddannelser og se de øvrige fordelsuddannelser du kan begynde på Erhvervsskolerne Aars.