Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Kontor, handel og forretningsservice

Eud/Eux business

Kontor, handel, og forretningsservice

Drømmer du om en karriere inden for handel, salg eller kontor? Eller måske går du med en drøm om at starte din egen virksomhed?

Hurtig vej til spændende job!
Din sikre og hurtige vej til et spændende job med mange forskellige karrieremuligheder, starter hos os på hovedområdet Kontor, handel og forretningsservice.

Vi tager udgangspunkt i praktiske problemstillinger fra erhvervslivet og arbejder med iværksætteri, innovation og det internationale marked.

Vi arbejder med afsætningsforhold, økonomi, kommunikation og arbejdsmarkedsforhold. Du kommer også til at arbejde med dine kreative evner inden for dekoration, multimedie og innovation.

Har du rejsefeber, så glæd dig til vores studieture, eller du kan tage et skoleophold i udlandet.

Har du folkeskolens afgangseksamen?
Så kan du på 20 eller 40 uger blive klar til en erhvervskarriere.

Er du HHX'er, STX’er, HF’er eller HTX’er?

Så kan du på kun 5-10 uger blive klar til drømmejobbet med en eus. Læs mere om eus.

Har du brug for hjælp, så kontakt vores vejleder Minna på 61554064, som sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål

Facebook
Tjek vores facebookside via nedenstående feed og følge med i dagligdagen på Kontor, handel og forretningsservice. Det er bestemt ikke kedeligt!