Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Uddannelsesudbud i Hobro

Som noget helt nyt udbyder vi fra 2020 også en palet af erhvervsrettede ungdomsuddannelser med høj kvalitet i Hobro. Her kan du både vælge mellem de gymnasiale uddannelser, hhx og htx samt erhvervsuddannelserne eud/eux Business.

Handelsuddannelser i Hobro

Med virkning fra årsskiftet driver og udbyder Erhvervsskolerne Aars de erhvervsrettede ungdomsuddannelser på Kirketoften i Hobro – uddannelser, som tidligere har været drevet af Tradium.
Det betyder, at du har mulighed for at tage en stærk faglig, erhvervsrettet ungdomsuddannelse lokalt, hvis du er bosat i Hobro-området. Du har dine drømme tæt på, og du undgår lang, daglig transporttid til de større byer. 

På Kirketoften udbyder vi følgende uddannelser:

Hhx (studieretninger Økonomi og marked, Økonomi og sprog, Sprog)
Eud/eux Business (med specialerne detail, handel, event, kontor)

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for handelsuddannelser i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på én af vores uddannelser her, er du velkommen til at kontakte vores vejleder, Minna Hjort Jespersen, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: Tlf.: 96 98 10 64 / mhj@erhvervsskolerne.dk 

Nysgerrig på baggrunden for overtagelsen af handelsuddannelserne i Hobro? Læs mere i artiklen her: (Link)

Htx på Mariagerfjord Gymnasium

Et nyt samarbejde med Mariagerfjord Gymnasium har givet os muligheden for at sikre, at der igen udbydes en stærk, teknisk gymnasial ungdomsuddannelse, htx, i Hobro.

På denne uddannelse, vil den daglige undervisning komme til at foregå på Mariagerfjord Gymnasium, der har laboratorier, værksted og tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Htx-eleverne er samtidig en vigtig del af skolens levende studiemiljø og kan benytte gymnasiets mange tilbud. Cirka syv gange i løbet af hvert skoleår kommer htx-eleverne på ekskursion til Aars, hvor de skal arbejde med skolens avancerede faciliteter i forbindelse med større projekter.

Hvis du vælger htx i Hobro, får du med andre ord det bedste fra begge verdener: en teknisk studentereksamen, der er efterspurgt på rigtig mange videregående uddannelser, og du bliver en del af et unikt ungdomsmiljø med plads til alle. 

Studieretninger på htx i Hobro: 

Iværksætteri
Science
Kommunikation

Studiested: Amerikavej 5, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine uddannelsesmuligheder på htx i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på uddannelsen her, er du velkommen til at kontakte vores vejleder, Minna Hjort Jespersen, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: Tlf.: 96 98 10 64 / mhj@erhvervsskolerne.dk 

Du kan også kontakte Mariagerfjord Gymnasium direkte på 98 52 08 55 / mf@mf-gym.dk

Læs mere om samarbejdet med Mariagerfjord Gymnasium her: (Link)