Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Uddannelsesudbud i Hobro

Som noget helt nyt udbyder vi fra 2020 også en palet af erhvervsrettede ungdomsuddannelser med høj kvalitet i Hobro. Her kan du både vælge mellem de gymnasiale uddannelser, hhx og htx samt erhvervsuddannelserne eud/eux Business.

Handelsuddannelser i Hobro

Med virkning fra årsskiftet driver og udbyder Erhvervsskolerne Aars de erhvervsrettede ungdomsuddannelser på Kirketoften i Hobro – uddannelser, som tidligere har været drevet af Tradium.
Det betyder, at du har mulighed for at tage en stærk faglig, erhvervsrettet ungdomsuddannelse lokalt, hvis du er bosat i Hobro-området. Du har dine drømme tæt på, og du undgår lang, daglig transporttid til de større byer. 

På Kirketoften udbyder vi følgende handelsuddannelser:

Hhx (studieretninger Økonomi og marked, Økonomi og sprog, Sprog)
Eud/eux Business (med specialerne detail, handel, event, kontor)

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for handelsuddannelser i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på én af vores uddannelser her, er du velkommen til at kontakte vores vejleder, Minna Hjort Jespersen, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: Tlf.: 96 98 10 64 / mhj@erhvervsskolerne.dk 

Nysgerrig på baggrunden for overtagelsen af handelsuddannelserne i Hobro? Læs mere i artiklen her: (Link)

Htx Hobro

Nu udbydes der igen en stærk, teknisk gymnasial ungdomsuddannelse i Hobro.

Hverdagen på htx Hobro
Du vil få fast base på Kirketoften i Hobro, men vil også komme til at bruge nogle af de gode faciliteter, som ligger på Mariagerfjord Gymnasium. Du vil få undervisning af dygtige lærere, som har været ude i erhvervslivet og prøvet kræfter med det virkelige liv – og det vil smitte af på din uddannelse. Cirka syv gange i løbet af hvert skoleår kommer du på ekskursion til Aars Tekniske Gymnasium, hvor du skal arbejde i moderne værksteder med skolens avancerede faciliteter i forbindelse med større projekter. 

De to erhvervsgymnasiale uddannelser htx og hhx samles på én fælles skole på Kirketoften 7. Her bliver htx-eleverne en vigtig del af skolens levende studiemiljø.

Htx Hobro er med andre ord din mulighed for at tage en bred, adgangsgivende studentereksamen med lige nøjagtig de fag, du interesserer dig for, samtidig med at du får lov at dyrke både fællesskab og hygge ved siden af skoledagen. 
 

Studieretninger på htx i Hobro: 

Iværksætteri
Science
Kommunikation

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine uddannelsesmuligheder på htx i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på uddannelsen her, er du velkommen til at kontakte vores uddannelsesvejledere, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: 
Jens Andresen, tlf. 61 55 40 43 / mail jea@erhvervsskolerne.dk
Hanne Merete Mortensen, tlf. 23 99 38 49/hmm@erhvervsskolerne.dk