Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

Uddannelsesudbud i Hobro

Som noget helt nyt udbyder vi fra 2020 også en palet af erhvervsrettede ungdomsuddannelser med høj kvalitet i Hobro. Her kan du både vælge mellem de gymnasiale uddannelser, hhx og htx samt erhvervsuddannelserne eud/eux Business.

Handelsuddannelser i Hobro

Med virkning fra årsskiftet driver og udbyder Erhvervsskolerne Aars de erhvervsrettede ungdomsuddannelser på Kirketoften i Hobro – uddannelser, som tidligere har været drevet af Tradium.
Det betyder, at du har mulighed for at tage en stærk faglig, erhvervsrettet ungdomsuddannelse lokalt, hvis du er bosat i Hobro-området. Du har dine drømme tæt på, og du undgår lang, daglig transporttid til de større byer. 

På Kirketoften udbyder vi følgende handelsuddannelser:

Hhx (studieretninger Økonomi og marked, Økonomi og sprog, Sprog)
Eud/eux Business (med specialerne detail, handel, event, kontor)

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for handelsuddannelser i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på én af vores uddannelser her, er du velkommen til at kontakte vores vejleder, Minna Hjort Jespersen, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: Tlf.: 96 98 10 64 / mhj@erhvervsskolerne.dk 

Nysgerrig på baggrunden for overtagelsen af handelsuddannelserne i Hobro? Læs mere i artiklen her: (Link)

Htx Hobro

Nu udbydes der igen en stærk, teknisk gymnasial ungdomsuddannelse i Hobro.

Hverdagen på htx Hobro
Du vil få fast base på Kirketoften i Hobro, men vil også komme til at bruge nogle af de gode faciliteter, som ligger på Mariagerfjord Gymnasium. Du vil få undervisning af dygtige lærere, som har været ude i erhvervslivet og prøvet kræfter med det virkelige liv – og det vil smitte af på din uddannelse. Cirka syv gange i løbet af hvert skoleår kommer du på ekskursion til Aars Tekniske Gymnasium, hvor du skal arbejde i moderne værksteder med skolens avancerede faciliteter i forbindelse med større projekter. 

De to erhvervsgymnasiale uddannelser htx og hhx samles på én fælles skole på Kirketoften 7. Her bliver htx-eleverne en vigtig del af skolens levende studiemiljø.

Hvis du vælger htx i Hobro, får du med andre ord det bedste fra begge verdener: en teknisk studentereksamen, der er efterspurgt på rigtig mange videregående uddannelser, og du bliver en del af et unikt ungdomsmiljø med plads til alle. 

Studieretninger på htx i Hobro: 

Iværksætteri
Science
Kommunikation

Studiested: Kirketoften 7, 9500 Hobro

Vejledning:
Er du interesseret i at høre nærmere om dine uddannelsesmuligheder på htx i Hobro, eller går du i tanker om at søge ind på uddannelsen her, er du velkommen til at kontakte vores uddannelsesvejledere, som kan guide dig i den rigtige retning. 

Kontakt: 
Jens Andresen, tlf. 61 55 40 43 / mail jea@erhvervsskolerne.dk
Hanne Merete Mortensen, tlf. 23 99 38 49/hmm@erhvervsskolerne.dk