Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

"Har du nogensinde tænkt over, hvor de råvarer, du bruger i madlavningen kommer fra? Eller hvilken indflydelse de har på miljøet? Hvordan kan du sammensætte en menu, ud fra årstidens danske råvarer, så den er supersund og rig på vitaminer og næringsstoffer?"

Det lærer du blandt andet på Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Du lærer alt fra at sammensætte simple menuer ud fra et minimum af råvarer og krydderier til at planlægge større festmåltider. Du lærer at præsentere menukort og hvordan du udøver god service i forbindelse med kundehåndtering.

Vi samler appetit ude...

… og tager hjem i køkkenet og laver mad! Vi tager på skovture, fisketure, ture i shelters og virksomhedsbesøg for at få en fornemmelse for de råvarer, vi til daglig tilbereder og de mennesker, vi laver maden til. Ud over at lære en masse om mad, tilegner du dig også en række fundamentale kompetencer, som skal styrke dig i dit voksenliv. Blandt andet lærer du om budgetplanlægning, god kommunikation til forskellige målgrupper, sex og samfund og jobsøgning.