Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Brobygning

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Du skal starte på Fødevarer, jordbrug og oplevelser, hvis du interesserer dig for mad, hvor den kommer fra og hvilke næringsstoffer, den indeholder. Og hvis du vil lære, hvordan du laver et måltid, der vækker alle vores sanser.

Du interesserer dig for mad på et plan, hvor sundhed, ernæring og gastronomi går op i en højere enhed. Fordig er det vigtigt, at børnene i børnehaven, de ældre på plejehjemmet, medarbejderne i virksomhederne – os alle sammen – spiser sundt, godt og rigtigt. Har du nogensinde tænkt over, hvor de råvarer, du bruger i madlavningen kommer fra? Eller hvilken indflydelse de har på miljøet? Hvordan kan du sammensætte en menu, ud fra årstidens danske råvarer, så den er supersund og rig på vitaminer og næringsstoffer?

Indhold
Vi kombiner vores undervisning sådan at der indgår masser af praktisk arbejde i vores køkkener, men også mere teoretiske emner fx. sundhed og hygiejne. Du får mulighed for at møde elever og lærere fra grundforløbet. 

På forløbet Fødevarer, jordbrug og oplevelser er der mulighed for at tage et særligt eux-forløb. 

Praktisk information
Mødetid: Kl. 8.00-13.30. Den første dag møder du kl. 8.00 ved Receptionen i bygning E.

Du skal selv sørge for transport.

Vi smager på den mad som vi producerer, men du kan også købe mad i kantinen, eller medbringe madpakke.

Du skal medbringe skriveredskaber og lommeregner samt en ren T-shirt. Du får udleveret fodtøj og hovedbeklædning

Startuger: Uge  45, 46, 47 og 48 i 2019