Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars

EUD
EUX


Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Kok, bager, konditor, slagter eller ernæringsassistent ? Drømmer du om en uddannelse inden for mad og mennesker, så start dit grundforløb Fødevarer, jordbrug og oplevelser på Erhvervsskolerne Aars og få adgang til din drømmeuddannelse.

Vejen til en god uddannelse går gennem din mave!
På grundforløbet Fødevarer, jordbrug og oplevelser får du masser af faglige udfordringer, og du får en smagsprøve på flere fagområder, så du bliver klar til at vælge hovedforløb. Grundforløbet Fødevarer, jordbrug og oplevelser giver dig masser af udfordringer – og vores dygtige lærerstab, står klar til at hjælpe dig igennem dit grundforløb. På Erhvervsskolerne Aars tager vi udgangspunkt i dine kompetencer, og sammensætter et grundforløb, der passer perfekt til dig.

På Fødevarer, jordbrug og oplevelser får du al den viden, du skal bruge, for at gøre karriere i erhvervslivet, blive selvstændig eller læse videre.

På Erhvervsskolerne Aars er faciliteterne i top, og flere af lærerne har international erfaring. Du får masser af udfordringer i både klasseværelse og i køkken, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige praktikplads.

Du kan tilmelde dig på www.optagelse.dk eller du kan kontakte studievejleder Minna Hjort Jespersen på tlf 9698 1064 eller mail mhj@erhvervsskolerne.dk, hvis du har spørgsmål.
 
Facebook
Tjek vores facebookside via nedenstående feed og følge med i dagligdagen på Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Det er bestemt ikke kedeligt!