Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
17-05-2018

Undervisningsministerien inviterer erhvervsuddannelseselever til dialog

Kender du en elev på en eud- eller eux-uddannelse, som brænder for at fortælle andre om, hvor fedt det er at lære gennem både praktik og teori? Nu er der en mulighed for at få en stemme og blive hørt på Christiansborg!

Lige nu har erhvervsskoleeleverne en unik chance for at komme med i Undervisningsministeriet eud/eux-panel og udbrede kendskabet til denne type uddannelse blandt forældre og andre unge. I Undervisningsministeriet vil man nemlig gerne i direkte dialog med elever ude på erhvervsuddannelserne.

Er man så heldig at blive optaget i panelet vil man få direkte indflydelse på nye idéer og initiativer, som kan skabe positiv opmærksomhed omkring mulighederne med en eud- og eux-uddannelse.

Panelet vil komme til at bestå af 10-15 særligt udvalgte elever, som tilsammen repræsenterer mange forskellige uddannelser og dele af landet. På den måde kan så mange forskellige erfaringer og synspunkter som muligt komme i spil.

Ansøgning

For at komme i betragtning til panelet, skal man sende sin ansøgning til elevpanel@uvm.dk senest den 25. maj. Ansøgningen kan enten være på skrift eller video og skal vise ansøgers navn, alder, uddannelse, uddannelsessted og vigtigst af alt: beskrive motivationen for at være med i panelet.


Du kan læse mere på Undervisningsministeriets hjemmeside.