Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
27-05-2019

Team Rynkeby Nordjylland blev tanket op på Erhvervsskolerne Aars

Lørdag den 25. maj blev Erhvervsskolerne Aars indtaget af en sværm af dedikerede motionscyklister fra Team Rynkeby Nordjylland.

 

Team Rynkeby Nordjylland slog vejen forbi Aars i forbindelse med deres træning frem til ”Le grand tour” i juli måned, hvor ruten går fra Aalborg til Paris på cykel på bare 8 dage. Alt sammen med det formål at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme.

Mens titusindvis af festudklædte mennesker dansede sig igennem lørdagen til Karneval i Aalborg, havde andre valgt at trække i de karakteristiske gule uniformer og motionere sig igennem dagen med en træningstur, som kunne tilføje hele 155 km og ca. 1200 højdemeter til træningsregnskabet. De seje motionscyklister har nemlig dedikeret en stor del af deres fritid og ikke mindst deres sommerferie til at træde i pedalerne til fordel for børn med kritiske sygdomme.


Samler penge ind til børn med kritiske sygdomme

Team Rynkeby Nordjylland udgør ét af de i alt 54 lokale hold med næsten 2100 motionscykelryttere og 500 hjælpere fra hhv. Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland. Alle har de dedikeret deres lægmuskler til igennem forskellige velgørenhedsarrangementer og sponsorater at samle penge ind til lokale organisationer – i Danmark doneres til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Sidste år blev imponerende 70,4 mio. kr. indsamlet i alt på landsplan og doneret til det flotte formål. De gæve nordjyske ”Rynker” agter igen i år at give alt, hvad de har, som deres bidrag til et flot 2019-resultat.

  

Erhvervsskolernes egen "Rynke"

Erhvervsskolerne Aars er stolte af at have ”deres egen” repræsentant på det nordjyske Team Rynkeby Nordjylland, nemlig Karsten Grynderup Poulsen, der til daglig er ansat som faglærer på landbrugsmaskinuddannelsen. Sidste år var han en del af det team af hjælpere, som servicerer cykelrytterne, men i år er han selv hoppet i den karakteristiske gule dragt og op på en af de flotte Bianchi-cykler. Karsten er derfor med, når holdet letter fra Nordkraft i Aalborg d. 29. juni 2019 og sætter kursen mod Paris, hvor alle Rynkeby-holdene samles en uge senere d. 6. juli.

 

Lækkerier til ganen

Men, som bekendt, ”Uden mad og drikke, duer helten ikke”, og på en træningstur, der denne lørdag gik hele vejen fra Svenstrup, over kuperede Rebild, gennem Vesthimmerland til Aars og Hvalpsund og tilbage igen, måtte der tankes op og hældes ny benzin på undervejs. Erhvervsskolerne Aars havde igen i år meldt sig som teamsponsor for Team Rynkeby Nordjylland og bød hele holdet velkommen i Oasen. Her kunne rytterne få et velfortjent hvil til de ømme ben og få optanket energidepoterne, da skolen var vært for både vådt og tørt.

 

Erhvervsskolerne Aars er stolte af at støtte op om det gode formål og ønsker Team Rynkeby Nordjylland en rigtig god tur mod Paris!