Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
09-05-2018

Team Rynkeby besøgte Erhvervsskolerne Aars

Søndag den 13. maj summede det af liv på Østre Boulevard, da Erhvervsskolerne blev iklædt gult i form af 45 seje Team Rynkeby Nordjylland-cyklister.

De slog vejen forbi Aars i forbindelse med deres træning frem til ”Le grand tour” i juli måned, hvor ruten går fra Aalborg til Paris på cykel på bare 8 dage. Alt sammen med det formål at samle penge ind til børn med kritiske og livstruende sygdomme.Cykler for et godt formål

Team Rynkeby Nordjylland udgør ét af de i alt 48 lokale hold med næsten 2000 motionscykelryttere fra hhv. Danmark, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. Alle har de dedikeret deres lægmuskler til igennem forskellige velgørenhedsarrangementer og sponsorater at samle penge ind til bl.a. Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Sidste år blev imponerende 65.235.419 kr. indsamlet i alt på landsplan og doneret til det flotte formål. De gæve nordjyske ”Rynker” agter igen i år at give alt, hvad de har, som deres bidrag til et flot 2018-resultat.


Stærkt team bag sig

Team Rynkeby Nordjylland består dog ikke blot af motionscyklister, men også af et stærkt team af servicemedarbejdere, som sørger for, at det hele klapper undervejs for cyklisterne. Heriblandt finder man Karsten Grynderup Poulsen, der til daglig er ansat på Erhvervsskolerne Aars. Her ernærer han sig som faglærer på landbrugsmaskinmekanikeruddannelsen, mens en stor del af fritiden bruges på at servicere cykelrytterne i de karakteristiske gule dragter og de flotte Bianchi-cykler.


Pit stop på Erhvervsskolerne Aars

Men selv med et dedikeret serviceteam bag sig kommer man ikke hele vejen fra Aalborg til Paris på cykel uden træning - og som bekendt: ”Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Derfor havde Erhvervsskolerne Aars meldt sig som teamsponsor for Team Rynkeby Nordjylland og støttede op om det gode formål, da de bød hele holdet velkommen i Oasen søndag d. 13/5. Her fik rytterne et velfortjent hvil til de ømme ben og fik optanket energidepoterne, da skolen var vært for både vådt og tørt.

Erhvervsskolerne Aars ønsker Team Rynkeby Nordjylland en rigtig god tur mod Paris!