Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
22-06-2018

Tanja endt på rette hylde

Læs dejlig artikel om vores elev fra grundforløbet til ernæringsassistent, som har fundet det helt rigtige erhverv.

AARS: På linjen fødevarer, jordbrug og oplevelser på Erhvervsskolerne i Aars afslutter et hold GF2-elever 22. juni deres forløb på 20 uger.

Det er et hold, hvor aldersspredningen er lige fra 17 til 60 år, og hvor eleverne kommer med vidt forskellige baggrunde.

Der er elever, som kommer direkte fra GF1 og folkeskolen, men der er også elever, der har prøvet lidt af hvert.

Som f. eks. Tanya Dahl Madsen, der har valgt retningen som ernæringsassistent.

Hun føler nu, at hun har fundet den rette hylde, efter at uddannelser som social- og sundhedshjælper og en handelsuddannelse tidligere har vist sig ikke at være noget for hende.

- Jeg kan godt lide at stå i køkkenet, og det interesser mig meget. Derfor har GF2 også været den rigtige løsning for mig, og det har overbevist mig om, at det er det, jeg skal arbejde med i mange år frem, siger Tanya Dahl Madsen.

Hun har lært meget på forløbet men fremhæver samtidig det sociale fællesskab, eleverne har haft i klassen, hvor hun har lært meget om sig selv - og fået nye venskaber.

Eleverne fordeler sig nu på fire forskellige fagretninger: gourmetslagter, bager/konditor, gastronom og ernæringsassistent, og de er alle godt på vej til at få en praktikplads efter afslutningen på GF2-forløbet.

I Tanyas tilfælde er ønskejobbet at få arbejde i en kantine.