Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
31-05-2018

Sport- og eventhal klar til indvielse

Igennem næsten et år har dygtige arkitekter og håndværkere knoklet for at vores nye, flotte idrætshal på Erhvervsskolerne Aars gjort færdig. Missionen er lykkedes og fredag den 1/6 vil hallen, som har fået navnet ”Energien”, blive taget i brug ved en længe ventet indvielse.

Borgmesteren indvier

Beboerne på Vølundsvej i Aars kan således se frem til lidt mere ro i kvarteret igen, nu hvor håndværkerne så småt begynder at pakke sammen, og hallen står klar til brug. De sidste detaljer er netop i disse dage ved at falde på plads, og fredag kan man invitere borgmester, Per Bach Laursen, indenfor til at varetage den officielle indvielse ved et festligt åbningsarrangement.

 

Medarbejdere, samarbejdspartnere, håndværkere, arkitekter og naboer, som er inviteret med til indvielsen vil kunne opleve en hal i fuld aktivitet, både på de flotte idrætsbaner men også i det topmoderne fitnesscenter og Sport Science Lab, som bygningen også rummer. Skolens elever får lov at tyvstarte festlighederne dagen inden, hvor de indtager Energien i en skarp stafetkonkurrence skolens afdelinger imellem.

 

Lang proces

Byggeprocessen har været lang, da fhv. borgmester, Knud Christensen, allerede tog det første spadestik til hallen tilbage i august sidste år. Det gjorde han efter at være blevet båret i kongestol henover den fremtidige byggeplads, som på daværende tidspunkt blot var et hul i jorden. Siden er der sket meget og bl.a. næsten 2000 tagplader og 500 m3 betongulv er kommet til.

 

Men nu står den altså endelig færdig, og det er man på Erhvervsskolerne Aars meget lettede og glade over, fortæller Christian Martin Baaner, der er bygningsansvarlig på stedet og selv slog de første streger til Energien for mere end halvandet år siden. Herefter har de lokale Krogh Madsen Arkitekter A/S samt entreprenørfirmaet Henriksen og Madsen A/S været hovedkræfterne i arbejdet med at få hallen tiptop til indvielsen.