Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
12-03-2020

Skolens håndtering af coronavirus

GENÅBNING FOR ALLE: (Opdateret 16-06-2020) Da regeringen har valgt at udvide genåbningens fase 2, betyder det, at vi i denne uge endelig kan åbne for fysisk tilstedeværelse på skolen for alle vores elever samt medarbejdere og kursister.

 

GENÅBNING FOR ELEVER:
For alle vores elever både i eud-, eux- og gym-gruppen vil der fra onsdag den 27/5 2020 være mulighed for at at være fysisk til stede og få undervisning på skolen. 

Vi opfordrer til, at du holder dig orienteret på Uddata+ eller Yourspace (Moodle), hvor du vil få nærmere og mere konkret besked omkring hvor og hvornår, du skal møde ind.

GENÅBNING FOR KURSISTER:
Fra onsdag den 27/5 2020 åbner vi også for vores almindelige, fysiske uddannelsesudbud igen. Er du allerede tilmeldt kurser vil du få nærmere besked via www.efteruddannelse.dk. Ved spørgsmål er du desuden velkommen til at kontakte Malene Terp på telefon 61 55 40 71 eller mbt@erhvervsskolerne.dk

TRYG GENÅBNING:
Ved genåbningen har vi sørget for at skabe nogle trygge rammer, hvor Sundhedsstyrelsens anbefalinger overholdes.
I den forbindelse har vi brug for alles hjælp til at sørge for, at det er trygt og sikkert for at færdes på skolen, og vi beder om at alle nøje følger de retningslinjer, der bliver udstukket.

Covid-19 vejledning (elever og kursister)
Retningslinjer for genåbning (skolehjem)

KONTAKT:
Ved spørgsmål kan I kontakte os på tlf. 9698 1000 eller sende mail til aars@erhvervsskolerne.dk.


Vi glæder os meget til at byde jer allesammen velkommen på vores skole igen :) 

_______________________________________