Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
13-11-2017

Mette Frederiksen gæster Erhvervsskolerne Aars

Som et led i kommunalvalget, fik Erhvervsskolerne Aars besøg af lokale politikker samt partiformanden for Socialdemokratiet Mette Frederiksen. Budskabet var at få eleverne, og for mange førstegangsstemmende, ned i stemmeboksen og sætte et vigtigt kryds. Alle stemmer tæller, og dette budskab var vigtigt at få formidlet til eleverne, så de såkaldte "sofa-vælgere" bliver minimeret.

Skolens direktør Ulf Givskov Bender, benyttede lejligheden til at give statsministerkandidaten en af skolens røde trøjer, med trykket "fremtiden er din". På trøjen var ligeledes trykt alle skolens uddannelser, og sammen med trøjen fik Mette Frederiksen et brev. "brevet indeholder nogle ønsker som vi som skole har. Grundlæggende drejer det sig om at vi ønsker et fokus på at institutionerne i de tyndere befolkede områder fortsat skal have et økonomisk grundlag, der giver mulighed for også i fremtiden at have et bredt uddannelsestilbud lokalt". Mette Frederiksen besøgte ligeledes skolens køkken, hvor hun tilfreds kunne høre om kommunens aktive indsats for at oprette praktikpladser. Afslutningsvis besøgte hun praktikcenteret, hvor hun roste den store indsats der er gjort for at skabe praktikpladser til eleverne, og især var hun imponeret over at skolen lige nu har flere praktikpladser end elever.