Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
06-12-2018

Julefrokost i skønt selskab

7. klasse fra Aalestrup på besøg på Erhvervsskolerne Aars

Onsdag den 5. december var der ekstra liv på Erhvervsskolerne i Aars, da 7. årgang fra Aalestrup Realskole var inviteret til julefrokost på skolen.
Eleverne var dog ikke kun indbudt til at nyde, de skulle først yde før de kunne sætte sig til bords Eleverne skulle nemlig selv lave alle forberedelserne til måltidet. Fra morgenstunden mødte der 70 spændte elever op i Aars, klar til at tage fat på de udfordringer faglærerne havde udtænkt til dem
 
Forberedelser i værkstederne:
Eleverne havde på forhånd valgt sig ind på hvilket værksted de gerne ville arbejde på, så alle mand blev hurtigt instrueret i hvad de skulle lave. Der skulle laves bordpynt til både buffeten og bordene, så drengene begav sig straks afsted til smede og tømrerværkstederne, hvor de konstruerede flotte julehjerter i jern, og lavede fødder til hjerterne hos tømrerne.
Madholdet gik i krig i køkkenet og tryllede en dejlig julemenu med både tarteletter, stuvet hvidkål, ris a la mande, norske klejner etc., frem som alle senere nød ved det veldækkede bord som dekorationsholdet havde dækket. Dekorations holdet gjorde stor brug af naturen til borddækningen, og de fik skabt et rigtig hyggeligt bord, hvor ingen kunne være i tvivl om at temaet var jul.
 
Vellykket arrangement
Alt i alt var det en dejlig dag som både lærere og elever nød samtidig med at eleverne fik indsigt i hvilke forberedelser der ligger bag at afvikle en julefrokost.