Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
06-02-2020

Idrætsforeninger inviteres inden for i Energien

Vi vil gerne udnytte vores store, flotte idrætshal, Energien, til i samarbejde med idrætsforeningerne i Himmerland at skabe aktiviteter for motionister og vores skolehjemselever. Derfor tilbyder vi haltider for jeres forening mandag-torsdag i tidsrummet fra kl. 16-22.

Hvis din idrætsforening lige nu står og mangler gratis ekstra haltider og træningstider og kunne gøre god brug af bl.a. et stort og indbydende fitnesslokale, super omklædnings- og badefaciliteter eller møde- og teorilokale med køkken, så skal du læse med her.

Vi åbner nemlig Energien – skolens idrætshal – for alle lokale idrætsforeninger. Vores eneste forventning til jer er, at de elever, kursister eller medarbejdere, der ”dukker op” til jeres træning, får lov til at deltage, hvis de ønsker det.

Til interesserede foreninger inviterer vi til infomøde herom:

Mandag den 9. marts 2020, kl. 16:30-19:00.


Her kan I komme og se skolens halfaciliteter – og gøre jer tanker om, hvad I måske kunne bruge vores hal til i næste sæson.

Udover rundvisning vil der også være oplæg og aktivitetsmuligheder, lige som der vil blive serveret kaffe, kage og appetizers til arrangementet.

 

Til fælles gavn og glæde

Formålet med at åbne hallen for lokale idrætsforeninger er at sikre, at halkapaciteten udnyttes optimalt til fælles gavn og glæde. Det kan skabe mulighed for nye fremtidige samarbejder omkring fx weekend- og klubarrangementer, stævner, idrætsdøgn o.l., samt være med til at skabe kontakter imellem herboende elever, kursister og byen Aars. Sidst men ikke mindst kan det øge lokalområdets muligheder for at få indsigt i livet på Erhvervsskolernes Aars, og de muligheder skolen rummer for lokale unge.

Til infomødet kan I få en snak om potentialet med skolens aktivitetsmedarbejder, Magnus Kolind Mathiassen, fritidskonsulent i Vesthimmerlands Kommune, Thomas Primdal, og Idrætsrådet Vesthimmerland.

Seneste tilmelding til arrangementet er mandag den 24. februar ved vores aktivitetsmedarbejder, Magnus, på telefon +45 23 39 63 14 eller mkm@erhvervsskolerne.dk.

Ved spørgsmål kan Magnus ligeledes kontaktes.

 

Vi glæder os til at se jer i Energien!