Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
22-03-2018

Handelsgymnasiet hitter igen blandt Vesthimmerlands unge

Erhvervsgymnasierne på Erhvervsskolerne Aars kan næste år byde velkommen til mange nye elever, men navnlig skolens handelsgymnasium oplever øget søgning til det kommende skoleår.

I de seneste uger har unge over hele landet besluttet, hvilken uddannelse de vil tage, når det ringer ud for sidste gang, og de siger farvel til grundskolen. I disse dage offentliggøres tallene for Region Nordjylland og en stor del af landsdelens unge har valgt at fortsætte deres uddannelsesvej på Erhvervsgymnasiet i Aars, som er en del af Erhvervsskolerne Aars.

 

I alt har knapt 100 unge valgt en erhvervsgymnasial uddannelse på Erhvervsskolerne Aars, og for skolens handelsgymnasium er der tale om markant øget søgning. Sidste år optog skolen nemlig 42 unge på handelsgymnasiet, mens ansøgertallet til det kommende skoleår er oppe på 57 nye hhx-elever. Det er en fremgang på 25%.

 

”Vi er rigtig glade for, at så mange unge igen har valgt en hhx-uddannelse. Lærerne har gjort meget i skolens brobygningsforløb for at gøre uddannelsen relevant for de unge mennesker, og det er glædeligt at vi er lykkedes med det”, siger uddannelseschef for Erhvervsgymnasierne Christine Stampe Frøsig.

 

Ny koordinator for HHX

En af dem der skal være med til at tage hånd om de mange nye elever på handelsgymnasiet, er den nyansatte pædagogisk faglige koordinator Allan Brager. ”Jeg glæder mig meget til de nye opgaver og til sammen med mine kolleger at lave god og nærværende skole for vores gymnasieelever”, siger den nye koordinator for Handelsgymnasiet. Allan Brager er hentet fra erhvervsgymnasiets egne rækker, hvor han de sidste fire år har undervist i dansk og historie.