Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
14-06-2018

Fra engelsk vals til ballondans

Alle frisører i Aars og omegn havde været på overarbejde, så der sad ikke en krølle forkert i pigernes frisurer, makeuppen var perfekt og gallakjolerne lange og glitrende, da det blev tid for den sidste fest inden studenternes afsluttende eksamener på Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium Aars. Heller ikke drengene stod tilbage for nogen med deres glatkæmmede hår og velsiddende habitter.

Alt i alt kunne de 4 klasser med i alt 94 glade 3.g-elever ved gallafesten den 18. maj 2018 ikke være smukkere. Looket skulle også helst kunne passe til det hele fra den traditionelle galla, hvor der blev danset engelsk vals, til den mere løsslupne ungdomsfest med ballondans sidst på aftenen, hvoraf den første dans nok krævede mere øvelse end den sidste.  

Selvsikkerheden var ligeledes i orden, for flere af de dansende udtalte: ”Vi er de bedste nogensinde til at danse engelsk vals.” Det var den lange række af tidligere elever, der var mødt op for at se, hvordan de nye studenter klarede sig, naturligvis ikke enige i.

Alle var dog enige om, at gallafesten ikke blot var en fin og traditionsrig fest, men også en af de hyggeligste aftener på året, hvor i alt 375 glade festdeltagere bestående af elever, forældre, bedsteforældre, søskende, venner og lærere hyggede sig med hinanden ved både den indledende fællesspisning med taler og senere ved bordene i fællesrummet Oasen.