Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
29-06-2018

Fortjenstmedalje til 40 års-jubilar

Vores dygtige controller, Elin Tiedemann Jakobsen, kan den 1. juli 2018 fejre 40 års ansættelse ved Erhvervsskolerne Aars. Jubilæet blev den 22. juni højtideligholdt ved en reception på skolen, hvor Elin fik overrakt fortjenstmedalje for 40 års tro tjeneste i det offentlige.

Elin Jakobsen er uddannet assistent i økonomisk forvaltning ved Rougsø Kommune, hvor hun efter sin elevtid også blev ansat som assistent med beskæftigelse inden for bogholderi- og lønningsarbejde samt kasse og omstilling.

Elin blev herefter ansat som assistent ved Erhvervsskolerne Aars den 1. juli 1978. Her har hun har ydet en særdeles stor og aktiv indsats for at dygtiggøre sig og vedligeholde de gode faglige kompetencer, hvorfor Elins ansvarsområder indenfor finans- og debitorbogholderi også er vokset over årene.

Siden 1. juni 2010 har Elin være controller med ansvar inden for især tilskud, projekter, udarbejdelse af årsrapport og kontrol af interne forretningsgange.

Arbejdet udføres altid med stort engagement og høj kvalitet. Elin er internt såvel som eksternt i ministeriet og hos samarbejdspartnere kendt for at have styr på tingene. Om nogen så kender Elin regelgrundlaget og sætter en ære i at tingene ikke bare bliver gjort, men i særdeleshed bliver gjort på den rigtige måde.

Alle kolleger håber, at Elin holder ved mange år endnu, omend det er tydeligt og forståeligt at mere fritid til golf og naturligvis børn og børnebørn begynder at trække.

 

Stort tillykke med jubilæet til Elin Jakobsen!