Erhvervsskolerne.dk bruger cookies til statistik. Hvis du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere
erhvervsskolerne aars
30-10-2017

DM i Skills for ernæringsassistenter 2018

Hils på Lotte som deltager i DM i Skills for ernæringsassistenter 2018.

Mit navn er Lotte Louise Krogh Olsen. Jeg er 22 år og bor lige uden for Farsø. Jeg er en af de 10 finalister til DM i Skills for ernæringsassistenter 2018.
Jeg er så utrolig heldig at deltage i denne konkurrence og kan slet ikke vente. Jeg er utrolig spændt på hvilke udfordringer, der venter mig i den kommende tid. Jeg vil tage det til mig med åbne arme og tage kampen op.
Jeg er som person ikke en, der sidder og venter. Jeg vil kæmpe alt hvad jeg kan, og vise hvad jeg kan.

Jeg tog det første skridt til den årlige Camp angående Skills. Jeg mødte de andre 9 finalister, og skulle på denne Camp orienteres angående alle praktiske oplysninger, og skulle her have mine cases. Vi sidder alle samlet i lokalet og venter i spænding på at få vores opgaver for hånde. Det eneste vi ventede på i det øjeblik, var den hvide mappe - man er spændt og nervøs. Da jeg fik mappen, blev jeg meget tilfreds med de to cases, og kan nu gå i træningsmode.

Jeg går nu en tid i møde med meget træning og planlægning, og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at yde 110 % og vise, hvad jeg duer til. Ikke kun hvem jeg er, og hvad jeg kan - men også mit fag.

Jeg har lige afsluttet trinnet ernæringshjælper, og fortsætter nu til ernæringsassistent. Jeg brænder for mit fag, og det er her, jeg hører til. Jeg vil skabe, jeg vil være og jeg vil kæmpe.

Hilsen Lotte